Dette er HCH Eiendom

HCH_portrett1

Hans Petter Krohnstad

Styreleder

Hans Petter Krohnstad har 35 års erfaring fra eiendomsbransjen med hovedvekt på næringseiendom. Han var en av tre partnere som bygget opp Søylen Eiendom til å bli en stor eiendoms­aktør, ikke minst innen oppbygging av High End retail i Oslo sentrum, herunder bl.a. Eger Magasin og Steen & Strøm.

Hans Petter er styreformann i HCH og aktiv i daglig drift og transaksjoner.

Kontakt Hans Petter her

 

HCH_portrett2

Aleksander Engvik

Eiendomssjef

Aleksander Engvik har mer enn ti års erfaring fra eiendomsbransjen og en grad i eiendomsutvikling fra University of Westminster i London. Han har blant annet hatt eiendoms­sjef­stillinger i Søylen Eiendom og Aker Eiendomsdrift og drevet bolig­utvikling i egen regi i mange år.

Aleksander er Eiendomssjef i HCH med totalansvar for selskapets eiendomsportefølje, herunder utvikling, forvaltning og utleie, og aktiv i søk etter nye prosjekter.

Kontakt Aleksander her

HCH_portrett3

Henning H. Krohnstad

CFO

Henning Harham Krohnstad har rundt ti års erfaring fra finans­bransjen og en mastergrad i finans fra City, University of London. Han er tidligere Partner i Pareto Securities og Investment Manager i Norvestor Equity.

Henning er Finansdirektør (CFO) i HCH med fokus på finans­plassering, finansiering, transaksjoner og rapportering.

Kontakt Henning her

HCH_portrett5

Andreas Lindland

Forvalter

Andreas Lindland har flere års erfaring fra leietakerrådgivning og Facility Management og er utdannet ved Handelshøyskolen BI Oslo og Kedge Business School Marseille. 

Han er tidligere Forretningsutvikler og Markedssjef i Tomagruppen hvor han jobbet med konseptutvikling av næringseiendom.

Andreas er Eiendomsforvalter i HCH og jobber aktivt for å gi våre leie­takere en optimal opplevelse gjennom hele leieforholdet og å forvalte eien­dommene på en fremtidsrettet, miljøvennlig og lønnsom måte.

Kontakt Andreas her

Besøk oss

HCH Eiendom holder til i sentrale og hyggelige lokaler i 7 etasje i Indekshuset.

Henrik Ibsens gate 100, 0255 Oslo.
Ring: +47 40 22 20 86

 

HCH Eiendom, eiendomsutvikling i sentrum – av Oslo

Kontakt oss

Vennligst angi et emne.
Vennligst skriv inn en melding.