Dette er HCH Eiendom

HCH_portrett1

Hans Petter Krohnstad

Styreleder

Hans Petter Krohnstad har 35 års erfaring fra eiendomsbransjen med hovedvekt på nærings­eiendom. Han var en av tre partnere som bygget opp Søylen Eiendom til å bli en stor eiendoms­aktør, ikke minst innen oppbygging av High End retail i Oslo sentrum, herunder bl.a. Eger Magasin og Steen & Strøm.

Hans Petter er styreformann i HCH og aktiv i daglig drift og transaksjoner.

Kontakt Hans Petter her

 

HCH_portrett2

Aleksander Engvik

Eiendomsdirektør

Aleksander Engvik har mer enn ti års erfaring fra eiendomsbransjen og en grad i eiendoms­utvikling fra University of Westminster i London. Han har blant annet hatt eiendoms­sjef­­stillinger i Søylen Eiendom og Aker Eiendomsdrift og drevet bolig­­utvikling i egen regi i mange år.

Aleksander er Eiendomsdirektør i HCH med totalansvar for selskapets eiendomsportefølje, herunder utvikling, forvaltning og utleie, og aktiv i søk etter nye prosjekter.

Kontakt Aleksander her

HCH_portrett3

Henning H. Krohnstad

CEO / Daglig Leder

Henning Harham Krohnstad har rundt ti års erfaring fra finans­bransjen og en mastergrad i finans fra City, University of London. Han er tidligere Partner i Pareto Securities og Investment Manager i Norvestor Equity.

Henning er Daglig Leder i HCH med totalansvar for driften, samt fokus på finansplasseringer, finansiering og transaksjoner.

Kontakt Henning her

HCH_portrett5

Andreas Lindland

Eiendomssjef

Andreas Lindland har flere års erfaring fra leietakerrådgivning og Facility Management og er utdannet ved Handelshøyskolen BI Oslo og Kedge Business School Marseille. 

Han er tidligere Forretningsutvikler og Markedssjef i Tomagruppen hvor han jobbet med konsept­utvikling av næringseiendom.

Andreas er Eiendomssjef i HCH og jobber aktivt for å gi våre leie­takere en optimal opplevelse gjennom hele leieforholdet og å forvalte eien­dommene på en fremtidsrettet, miljøvennlig og lønnsom måte.

Kontakt Andreas her

HCH_portett_oivind

Øivind Robøle Sørdal

Økonomidirektør

Øivind Robøle Sørdal er statsautorisert revisor med bachelor fra Handelshøyskolen BI Bergen og mastergrad i revisjon og regnskap fra Norges Handels­høyskole. Han har som revisor i BDO flere års erfaring med eiendomsbransjen blant annet gjennom revisjon, transaksjons­støtte og teknisk bistand relatert til restruktureringer.

Øivind er Økonomidirektør med totalansvar for HCH sin regnskapsfunksjon, samt fokus på finansiering, finansplassering, transaksjoner og rapportering.

Kontakt Øivind her

 

Besøk oss

HCH Eiendom holder til i sentrale og hyggelige lokaler i Parkveien.

Parkveien 53 B, 0256 Oslo

Ring: +47 40 22 20 86

 

HCH Eiendom, eiendoms­utvikling i sentrum – av Oslo

Kontakt oss

Vennligst angi et emne.
Vennligst skriv inn en melding.